Boeken

Groter dan ik ben
Aaf en het brievenmysterie
Basta!

Herkenbare gedichten over de woelige periode tussen kind zijn en op eigen benen staan, waarin gevoelens speels met woorden worden afgetast. Voor poëzieliefhebbers vanaf 12 jaar.

Verliefd, verdrietig, boos, blij, 
onzeker …

Een leuk, spannend en lekker romantisch avontuur voor lezers vanaf 9 jaar.

Aaf vindt bij toeval een stapel weggegooide oude brieven bij het vuilnis. Van wie zouden die brieven zijn? En wat zou erin staan? Samen met haar beste vriend Tom gaat Aaf op onderzoek uit. Ze duiken in een bijzondere geschiedenis: het verborgen en geheimzinnige liefdesverhaal van iemand die ze maar al te goed kennen. Stiekem pluizen Aaf en Tom de hele kwestie tot op de bodem uit. Ze doen dingen die misschien niet helemaal mogen, maar ze hebben de beste bedoelingen. Uiteindelijk brengen de twee vrienden verleden en heden weer bij elkaar.
Met tekeningen van Marieke te Berge.

Een spannend avontuur over vriendschap, dromen en het zoeken naar geluk.
Voor iedereen vanaf 10 jaar.

Daan droomt van verre landen, van avonturen beleven en van zo gauw mogelijk verdwijnen uit het dorp dat haar benauwt. Op een dag pakt ze haar koffer en ze vertrekt. Ze is elf jaar. Onderweg ontmoet ze Donna, een leeftijdsgenote, en het klikt meteen. Daan kan schuilen in Donna’s boomhut. Als de politie haar op het spoor komt, besluiten de meisjes om samen naar Italië te vluchten en op zoek te gaan naar geluk. Het wordt een onvergetelijke tocht.
Met tekeningen van Marieke ten Berge.

https://www.clavisbooks.com/authors/884-nienke-berends

Clavis Uitgeverij

%d bloggers liken dit: